maandag 3 maart 2008

Fruit of........

Dat Esther nou niet bepaald een gemakkelijke eter is, is inmiddels wel bekend. Onze verwoede pogingen om haar gezond (en lekker) te laten eten liepen steevast op een drama uit. Een drama maken we er inmiddels al lang niet meer van. Ze kan heel goed zelf bepalen wat ze wel en niet eet en vooral hoeveel. Er gaan dus ook dagen voorbij waarop ze een warme maaltijd nauwelijks aanraakt. En groente al helemaal niet. Spaghetti gaat er dan wel weer in.
Boterhammen zijn topfavoriet. Bruin brood welteverstaan en het liefst met een dikke plak (oude) kaas of Nutella. Jaja, ze weet wel wat ze lekker vindt.
Voor fruit haalde ze haar neus ook op. Ja, haalde, want de laatste dagen verbaast ze vriend en vijand. Een bakje met een stukjes geschilde appel gaat erin als koek en als David niet snel genoeg is, gaat ze doodleuk verder met zijn bakje.
Zorgen maken doen we ons dus niet meer. We hebben er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen en dat warme eten komt dan ook nog wel, want om nu 7 dagen van de week spaghetti te eten.......

Geen opmerkingen: